end

Cauta oferte dupa buget

1 euro = 4.4171 Leifiltreaza dupa pret

bilete de avion

Newsletter

Despre Noi

B24 TRAVEL este o agenție recent apărută pe piața serviciilor turistice din România, care aduce o viziune nouă, punând la dispoziția clienților săi o gamă largă de servicii.


O echipă tânără, dimanică, de profesioniști în domeniu, vine în întâmpinarea dorințelor tuturor celor care vor să călătorească, utilizând un sistem de promovare a ofertelor unic pe plan național. În paralel cu uzuala postare pe site-ul nostru, acestea sunt prezentate într-un sistem media radio-tv la nivel național, care permite oricărui client să acceseze foarte ușor un produs turistic, fie el city-break, sejur sau circuit.  


B24 TRAVEL oferă servicii de turism intern și internațional, bazate pe pachete prestabilite sau personalizate, create la cererea clienților, individual sau de grup, pachete turistice complexe, sub formă de sejururi sau circuite, care integrează transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuse, transferuri, cazări și mese.


Prin noi se pot contracta bilete de odihnă și tratament în zone montane și balneare din țară și străinătate, pachete agroturistice și, în cazul celor care preferă să descopere lumea pe cont propriu, asigurăm rezervări la hoteluri și pensiuni în țară și străinătate, bilete de avion pentru orice destinație, rută și companie aeriană care operează în România, bilete de autocar pentru diferite destinații europene.


În sistemul de rezervări B24 TRAVEL se regăsesc permanent oferte speciale, tip early booking și last minute la cele mai bune tarife, dar agenții noștri sunt gata să răspundă cu profesionalism oricăror provocări, pregătind și oferte pe segmentul turismului specializat: pescuit, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc.. Și, nu în ultimul rând, întocmim asigurări de călătorie, pentru vacanțe lipsite de stres.

Mai multe informatii pe facebook: B24 TRAVEL SI YOUTUBE