end

Cauta oferte dupa buget

1 euro = 4.4171 Leifiltreaza dupa pret

bilete de avion

Newsletter
 

Nessebar, Bulgaria

imagine tara

Nessebar este un oras-statiune declarat monument istoric de catre Unesco, dezvoltat pe locul unei vechi asezari trace – Mesambria.
Este o statiune incantatoare, o bijuterie pe malul marii. Stradute inguste, case albe din piatra si lemn, faleze inalte, restaurante pescaresti, cafenele cochete, toate te imbie si iti promit o vacanta romantica si inedita.
Statiunea Nessebar este situata la 5 km sud  de statiunea Sunny Beach si la 100 km de Varna.Este una dintre cele mai apreciate statiuni ale litoralului bulgaresc, pe timpul verii fiind plina de turisti straini.
Marturii ale istoriei orasului se gasesc peste tot: ruinele zidurilor cetatii cu porti din secolele III – IV, bisericile vechi, baia turceasca, moara de vant sau cele 60 de case din perioada Renascerii. De-a lungul timpului, din cauza asezarii sale geografice, orasul a trecut sub dominatia grecilor, a Imperiului Roman, a Imperiului Bizantin si mai tarziu a Imperiului Otoman.  
Plaja din Nessebar este una dintre cele mai bune de pe litoralul bulgaresc, avand nisipul fin si fiind destul de mare pentru intrega capacitate de cazare a statiunii. In statiune sunt doua plaje principale: una situata in partea de nord a orasului vechi, spre Sunny Beach, si una in partea de sud.
Posibilitatile de cazare in Nessebar sunt multiple, de la case si vile situate in orasul vechi la hoteluri luxoase de 4 stele in zona noua a statiunii. Cele din urma sunt construite in general langa plaja, au piscine, Centre SPA, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii. In functie de buget, va puteti caza si in cele cateva hoteluri de trei si doua stele, care ofera conditii si servicii decente.
In timpul ramas dupa ce faceti plaja, puteti sa va plimbati de-a lungul golfuletelor sau pe stradutele pietruite si strajuite de cladiri pline cu jardiniere cu flori, sau puteti sa va relaxati pe una dintre terasele cu vedere spre mare si care ofera preparate pescaresti.
Din Nessebar se pot face excursii la Sunny Beach, cea mai importanta statiune a litoralului bulgaresc, sau se pot face excursii cu vaporasul pe mare.

imagine oferta

HOTEL MARIETA PALACE 4*

Bulgaria, Nessebar, Sejur
5 nopti, Mic dejun

    de la 95 Euro   4 stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL MARIETA PALACE 4*
imagine oferta

HOTEL FESTA PANORAMA 4*

Bulgaria, Nessebar, Sejur
5 nopti, All Inclusive

    de la 165 Euro   4 stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL FESTA PANORAMA 4*
imagine oferta

HOTEL SOL MARINA PALACE 4*

Bulgaria, Nessebar, Sejur
5 nopti, All Inclusive

    de la 165 Euro   4 stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL SOL MARINA PALACE 4*
imagine oferta

HOTEL SOL NESSEBAR BAY & MARE 4*

Bulgaria, Nessebar, Sejur
5 nopti, All Inclusive

    de la 170 Euro   4 stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL SOL NESSEBAR BAY & MARE 4*
imagine oferta

HOTEL SOL NESSEBAR PALACE 5*

Bulgaria, Nessebar, Sejur
5 nopti, All Inclusive

    de la 205 Euro   5 stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL SOL NESSEBAR PALACE 5*