end

Cauta oferte dupa buget

1 euro = 4.4171 Leifiltreaza dupa pret

bilete de avion

Newsletter
 

Olympic Beach, Grecia

imagine tara

Olympic Beach

O plaja cu nisip auriu se intinde pe mai mulți kilometri , cu nisip curat și marea puțin adâncă ,Olympic Beach a fost distinsa în mod regulat cu distinctia europeana Blue Flag pentru mai mulți ani , și atrage un număr mare de turisti in fiecare vara. Există o gamă largă de cazare pentru sejurul dvs., inclusiv hoteluri, camere de inchiriat si bungalouri și un camping . O gamă mare de restaurante și taverne de orice tip sunt în așteptare pentru a satisface gusturile dvs. cu atât locale, cât și preparate din bucătăria internațională .

Peisaje exotice , culori magice , apusuri de soare de foc , raze romantice ale lunii , luxuriante , flori radiante și o serie de muguri colorate , luminoase portocale , lamai, peșteri parfumate , interesante, nisipuri de aur și în special marea transparenta de culoare  turcoaz smarald. Dacă preferați stilul de viata metiteranean sub soarele  Greciei , o frumoasă plajă , largă și mai ales lungă de nisip , taverne etnice cu preparate autohtone , oameni frumosi și case de oaspeți confortabile în loc de complexe hoteliere din regiunile de vacanta cunoscute , atunci acesta este locul perfect pentru tine !

Plajele din Paralia si Olympic Beach sunt o intindere continua de nisip auriu, cele doua localitati fiind legate printr-un bulevard puternic luminat, cu pista pentru biciclete si o alee pietonala, pentru cei care doresc sa faca o plimbare dimineata, sau seara. Localitatea e situata la 8 km de Katerini.

imagine oferta

VILA IKAROS

Grecia, Olympic Beach, Sejur
7 nopti, Fara masa

    de la 48 Euro   
Individualtransport individual vezi detalii VILA IKAROS
imagine oferta

VILA ASTERIAS

Grecia, Olympic Beach, Sejur
7 nopti, Fara masa

    de la 48 Euro   
Individualtransport individual vezi detalii VILA ASTERIAS
imagine oferta

HOTEL PARTHENON ART 3*+

Grecia, Olympic Beach, Sejur
7 nopti, Mic dejun

    de la 140 Euro   3+ stele
Individualtransport individual vezi detalii HOTEL PARTHENON ART 3*+